Hur skapar jag ett nytt släktträdsprojekt i Family Tree Builder?

För att skapa ett nytt släktträdsprojekt i Family Tree Builder, gör följande:

1. Klicka på ‘Ny’ knappen huvudmenybalken:

Eller klicka på ‘Arkiv’ menyn på den övre menybalken och välj ‘Nytt projekt’ från listan:

2. Skriv in namnet på ditt nya projekt och klicka ‘Nästa’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML76b5b9.PNG

3. Välj om du skulle vilja att ditt ny projekt automatiskt skall synkroniseras  med en av dina släktplatser och välj släktplatsen från nerdragslistan. Klicka ‘Nästa’ för att gå vidare.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML780f1f.PNG

4. I följande fönster kan du definiera det primära dataspråket i ditt nya projekt och välja det sekundära språket om du så önskar. Klicka ‘Nästa’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML7868c2.PNG

5. Nu är allt klart! Klicka ‘Avsluta’ för att börja arbeta med ditt nya projekt.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML798769.PNG