Hur byter jag hempersonen i mitt Family Tree Builder släktträd?

För att bestämma hempersonen Family Tree Builder släktträd, öppna ditt projekt i Family Tree Builder.

Sök upp personen i släktträdet som du vill välja till hemperson.

När du har valt honom, kan du högerklicka denna individ och välja ‘Person’ och sedan klicka ‘Välj till Hemperson'.

Du kan också göra det på ett annat sätt: Du kan välja individen du vill välja till din hemperson och sedan klicka på ‘Person’ menyn på den övre menybalken. Välj sedan ‘Person’ och klicka på ‘Välj till hemperson' alternativet.