Hur lägger jag till familjemedlemmar I Family Tree Builder?

För att lägga till familjemedlemmar till släktträd i Family Tree Builder kan du använda ett av följande alternativ:

1.Använd knappen ”Lägg till person” i övre vänstra hörnet i släktträdsvyn.

2.Klicka på det tomma personkortet ovanför eller under en person för att lägga till förälder (ovanför) eller barn (under).

3.Klicka på länken ”Lägg till son” eller ”Lägg till dotter” i sektionen familjegrupp mellan föräldrar och barn.

4.Klicka ”Redigera” eller högerklicka på en persons släktkort och välj undermeny Föräldrar, Makar eller Barn för att lägga till motsvarande realtionstyp.

Om du bygger ditt släktträd direkt från din släktsida på MyHeritage.com, läs följande artikel: Hur lägger jag till familjemedlemmar i mitt online släktträd.