Om

Hur ändrar jag min inloggningsuppgifter i mitt Family Tree Builder Software?

När du laddar ner och installerar Family Tree Builder (FTB) för första gången blir du ombedd att registrera programmet.   Om du

Hur kontrollerar jag Smart Matches™ och Record Matches med hjälp av MyHeritage appen?

Med den senaste versionen av MyHeritage appen för mobiler, kan du granska och bekräfta (eller avvisa) Smart Matches™ och Record matches