Om

Hur kontrollerar jag Smart Matches™ och Record Matches med hjälp av MyHeritage appen?

Med den senaste versionen av MyHeritage appen för mobiler, kan du granska och bekräfta (eller avvisa) Smart Matches™ och Record matches

Hur ändrar jag min inloggningsuppgifter i mitt Family Tree Builder Software?

När du laddar ner och installerar Family Tree Builder (FTB) för första gången blir du ombedd att registrera programmet.   Om du