Vad nytt i Family Tree Builder 8.0?

Family Tree Builder (FTB) 8.0 är baserad på en helt ny grund, planerad att ge en förbättrad prestationsförmåga och användarupplevelse, speciellt för dem som bygger stora släktträd.

Fokus i utvecklingsfasen var utbytet av det interna strukturen.

Nya drag i den nya versionen:

• Förbättrad prestationsförmåga
  • Snabb och mottaglig
  • Släktträd stöds för upp till hundratusentals individer
  • Stora släktträd laddas snabbt
  • Ändringar sparas omedelbart  (inget behov till att spara och inget väntande på på ‘Spara’ funktionen)
  • Förbättrad dataintegritet

Här är några funktioner som temporärt har stängts av, medan vi jobbar på dem (kommer tillbaka snart):

• Enhetlighetskontroll
  • Översättningsguide
  • GEDCOM foga samman (med existerande projekt)
  • ATT GÖRA uppgifter
  • “Spara-som” knappen

För att uppgradera Family Tree Builder till den nya versionen (FTB 8.0), stäng av den på din dator om du har den öppen för tillfället och klicka på följande länk: www.myheritage.com/family-tree-builder

När sidan öppnas, klicka på 'Fri nedladdning' knappen för att starta nedladdningsprocessen av installationsfilen.

För ytterligare information om Family Tree Builder 8.0 läs vår Blog post.