Funktioner

Vad nytt i Family Tree Builder 8.0?

Family Tree Builder (FTB) 8.0 är baserad på en helt ny grund, planerad att ge en förbättrad prestationsförmåga och

Hur hittar och ersätter jag text i mitt träd i Family Tree Builder?

Om du använder Family Tree Builder mjukvara (FTB), kan du hitta och ersätta text för nästan varje fält i släkträdet,

Hur använder jag översättningsguiden i Family Tree Builder?

Du kan skapa ett släktträdsprojekt i flera olika språk i Family Tree Builder mjukvaran.  Om du skulle vilja ha ditt projekt i mer

Hur kan jag släcka av skärmsläckaren i mitt Family Tree Builder program?

För att släcka av skärmsläckaren, följ dessa instruktioner:   1. Öppna Family Tree Builder programmet på din

Hur kan jag aktivera skärmsläckaren i Family Tree Builder?

Family Tree Builder kan visa dina fotografier i ett bildspel och kommer med en attraktiv skärmsläckare som du kan använda till njuta av

Vad är Enhetlighetskontroll av släktträd i Family Tree Builder?

Släktträdets enhetlighetskontroll är en gratis funktion i Family Tree Builder som hjälper dig att hitta misstag i dina data i nä

Varför saknas städer och vägar för vissa länder i kartvisningen?

MyHeritage.com, tillsammans med många andra webbplatser utnyttjar Google Maps som leverantör för karttjänster i vår mjukvara.

Hur lägger jag in Att-Göra åtgärder i Family Tree Builder?

Du kan nu lägga in uppgifter som bör göras i din forskning och assoociera dem med personer och platser; organisera de följande steg du