Hur kan jag återställa mitt träd till Family Tree Builder (FTB) från min släktplats?

När du synkroniserar ditt släktträd med din släktplats online delar du trädet med dina familjemedlemmar, men du skapar också en online säkerhetskopia som kan återställas när som helst. På grund av detta rekommenderar vi att synkronisera en uppdaterad version av ditt släktträd regelbundet.

Om du vill återställa släktträdet från din släktplats, ska du följa dessa steg:

1. Öppna Family Tree Builder.

Obs: Om du hade en datorkrasch måste du först installera Family Tree Builder på din dator. Klicka på följande länk: http://www.myheritage.se/family-tree-builder för att ladda ner och installera Family Tree Builder programvaran på din dator.

2. Klicka på ’Arkiv’ i menyraden och välj ’Återställ projekt’ i listan som visas.

3. I det nya fönstret som öppnas ska du välja ’Återställ från uppkopplad släktplats’ och klicka på ’Nästa’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML6771066.PNG

4. Nästa skärm kommer att visa alla släktträd som finns på ditt konto. Välj de släktträd som du vill återställa och klicka på ’Ladda ner nu’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML677ee84.PNG

5. Om släktträdet innehåller några foton kommer du att bli ombedd att återställa foton från din släktplats.

Notera:

Du kan återställa foton från din släktplats manuellt.

För att göra detta ska du klicka på ’Bilder’-knappen i ikonraden, klicka sen på ’Bilder’ i menyraden och välj ’Återställ fotografier från släktplatsen’ i listan som visas.

Det är allt! Ditt släktträd ska nu återställas från din online släktplats.