Hur kan jag säkert överföra mitt Family Tree Builder släktträd från en dator till en annan?

Om du vill flytta ditt Family Tree Builder-projekt från en dator till en annan, kan du välja mellan de två alternativen nedan.

Se först till att du har installerat programmet Family Tree Builder på den nya datorn. För ytterligare instruktioner, klicka på denna länk: Hur installerar jag Family Tree Builder?

1. Ladda ner ditt träd från din webbplats till den nya datorn

Om du har synkroniserat ditt träd med webbplatsen, och versionen på webbplatsen är den senast uppdaterade, kan du helt enkelt ladda ner ditt projekt från släktplatsen på nätet till Family Tree Builder på den nya datorn. Läs följande artikel för detaljerade anvisningar: Hur kan jag återställa mitt släktträd i Family Tree Builder från min släktwebbplats?

2. Spara projektfilen i Family Tree Builder

Du kan spara ditt projekt som en säkerhetskopia och sedan lägga in det på CD eller något annat flyttbart media för att överföra det till en annan dator. För detaljerade instruktioner läs följande artikel: Hur gör jag för att säkerhetskopiera projektet i Family Tree Builder?