Återställ/Backup

Hur återställer jag mitt träd i Family Tree Builder?

Det finns två sätt att återställa ditt släktträd. Du kan antingen återställa trädet från din dator

Hur kan jag säkert överföra mitt Family Tree Builder släktträd från en dator till en annan?

Om du vill flytta ditt Family Tree Builder-projekt från en dator till en annan, kan du välja mellan de två alternativen nedan. Se fö

Vad ska jag göra om jag inte kan hitta mitt släktträd i Family Tree Builder?

När du installerar en ny version av programmet Family Tree Builder (FTB), kommer programmet automatiskt att känna igen och hitta den trä

Hu gör jag för att säkerhetskopiera projektet i Family Tree Builder?

Family Tree Builder skapar automatiskt en säkerhetskopia av ditt projekt när den upptäcker ett behov av att göra det, till exempel

Hur kan jag återställa mitt träd till Family Tree Builder (FTB) från min släktplats?

När du synkroniserar ditt släktträd med din släktplats online delar du trädet med dina familjemedlemmar, men du skapar också