Vem kan få en Etnicitetsuppskattning?

En fäderneärvd Etnicitetsuppskattning finns tillgänglig för de MyHeritage användare som köper ett MyHeritage DNA-kit. När vi får dina DNA-data jämför vi dem mot var och av dessa modeller för att upptäcka hur stor del av ditt DNA kommer från varje region. Du kommer att kunna se den procentsats av ditt DNA som kommer från var och en av dessa regioner.

Beställ ditt DNA-kit för att avslöja ditt etniska ursprung och få DNA Matches!