Var kan jag se mina DNA-resultat?

När ditt DNA-test har konverterats till en rådatafil, kommer du att meddelas per email att dina resultat nu är tillgängliga. Notera att för att få resultat måste du först aktivera ditt kit online .

För att granska dina DNA-resultat, gör följande:

1. Logga in på MyHeritage.

2. Klicka på DNA-fliken för få tillgång till din DNA-hub:

Din DNA-hub visar en sammanställning av dina resultat som inkluderar en förhandstitt på din Etnicitetsuppskattning och en förhandstitt på de DNA Matches som vi funnit åt dig.

3. För att kunna se Etnicitetsuppskattning i sin helhet, klicka på ‘Granska hela uppskattningen’. För att kunna granska alla dina DNA Matches, klicka på ‘Granska X DNA Matches’:

Om du administrerar mer än ett DNA kit, kan du scrolla nedåt på sidan till nästa person vars DNA har testats och granska en förhandstitt av deras resultat.

När ett specifikt DNA-kit inte har analyserats , kommer du att se en ‘Spåra kit’ knapp som kommer ta dig till en sida där du kan spåra kittet/kitten.

För ytterligare information, läs följande: Vad berättar mina DNA result för mig?