Vad för resultat får jag med ett MyHeritage DNA-test?

Att testa ditt DNA med MyHeritage ger dig två typer av resultat:

En Etnicitetsuppskattning – En omfattande uppdelning av din unika DNA-komposition i komponenter. Du kommer att upptäcka varifrån du härstammar och hur stor del av varje region är en del av din etniska bakgrund och även granska de väsentligaste levnadshändelserna för dina närmaste förfäder på etnicitetskartan. För mera information om den Fäderneärvda etnicitets-funktionen, besök: Hur skall jag tyda min Etnicitetsuppskattning?

DNA-matchningar – Denna teknologi jämför data från autosomala DNA-testresultat och släktträd för att identifiera matchningar mellan användare som dela genetiska sekvenser och indikerar ett släktförhållande.

För att granska dina resultat, besök DNA-hubben genom att klicka på DNA-fliken:

Om du inte ännu har testat ditt DNA, klicka här för att köpa ditt MyHeritage DNA-kit.