Var hittar jag försändelse-ID för mitt DNA-kit?

För att hitta ditt försändelse-ID, logga in på din släktplats och sväva med musen över DNA-fliken på din hemsida.

På menyn som kommer fram, klicka  'Administrera DNA-kit':

Till höger om det DNA-kit du vill spåra, klicka på de tre punkterna och välj 'Spåra':

Detta kommer att föra dig till en sida där du kommer att kunna spåra detta DNA-kit, från inköpet till DNA-resultaten.

Om ditt kit har skickats kan du klicka på ‘frakttjänstens hemsida’ för att omdirigeras till hemsidan på det transportbolag som hanterar din order.

Dessutom kan du se ditt försändelse-ID just nedanför denna länk: