Hur påverkar uppladdningen av min DNA fil min integritet?

Dina DNA resultat är integritetsskyddade och säkra.

Som släktplatsansvarig (släktplatsskapare), kan du ladda upp DNA-filer för såväl dig själv såsom dina släktingar och granska endast dessa filer.

När du laddar upp en DNA-fil till din profil, måste du först acceptera DNA-användarvillkoren.Det är även rekommenderat att läsa och acceptera Samtyckesvtalet.

När du laddar upp en DNA-fil till din släktings profil, måste du också bekräfta att du fått deras tillstånd att göra det.

Som släktplatsmedlem, får du ladda upp och granska endast din egen DNA-fil. Du kan också se om det redan finns fil som laddats upp av din släktplatsansvarige.

Om du väljer att delta i DNA-matchning, kan du i framtiden besluta huruvida vill dela din DNA-information med potentiella släktingar (användare vilkas DNA-information matchar dina).