Hur kan jag ladda upp mina autosomala DNA test resultat?

För att importera dina autosomala DNA test resultat från Family Tree DNA Family Finder, AncestryDNA eller 23andMe till MyHeritage följ följande instruktioner:

Logga in på din släktplats.

Klicka på ditt namn i övre högra hörnet och välj ‘Min profil’.

Klicka på den nya DNA-fliken på din profilsida och följ instruktionerna på sidan för att ladda upp din DNA-fil.

1. Ladda ner dina raw (råa) DNA-data från din leverantör.

För att göra det, klicka på DNA-dataleverantörens namn till vänster och följ de enkla instruktionerna som exakt visar hur filen laddas ner från leverantörens nätsida och spara den på din dator.

2. Som nästa steg, läs och acceptera DNA-användningsvillkoren.

Klicka sedan på ‘Ladda upp DNA-data fil(er)’ och välj .ZIP filen du sparade från leverantörens nätsida tidigare. Du behöver inte öppna (zippa) upp filen.

Observera: du kan ladda upp DNA-resultaten för dig själv och dina släktmedlemmar.

Om du klickar på ‘Ladda upp raw data för en annan person’, tas du tillbaka till släktträdet, där du kan välja ut en person och ta de stegen som beskrivs ovan och lägga till deras raw DNA-data.

Läs följande FAQ för ytterligare detaljer: Hur kan jag ladda upp raw DNA-data för mina släktmedlemmar?