Hur kan jag följa mitt DNA-kit?

Om du har beställt ett MyHeritage DNA-kit har du möjlighet att följa din order från den stunden du köper ett kit till att ditt DNA-resultat finns tillgängligt.

Håll muspekaren över DNA-fliken och klicka på ”Hantera DNA-kit”:

Klicka på de tre prickarna till höger om DNA-filen och välj 'Spåra':

Till dess att du har ditt resultat kommer du att kunna följa hela processen och hålla ett öga på ditt DNA-prov, från det att det kommer till vårt labb, till det att ditt resultat är tillgängligt.

Klicka på varje steg I listan för att läsa mer detaljerad information.