Hur kan jag beställa ett MyHeritage DNA-kit?

För att beställa ett MyHeritage DNA-kit, och du ännu inte är medelm hos MyHeritage, vänligen besök denna sida: www.myheritage.com/dna

Om du redan är medlem hos MyHeritage, vänligen gör följande:

1.      Logga in på din släktplats på www.myheritage.se

2.      Klicka på fliken “DNA” > "Beställ DNA-kit":

3. På denna sida kommer du att fylla i dina beställningsuppgifter och betalningsuppgifter. Du kan välja att byta valuta genom att klicka på valutan uppe i högra hörnet av sidan. Om du vill beställa mer än ett DNA-kit, klicka på menyn nedanför 'Antal' och välj antal DNA-kit som du vill beställa.

Vi rekommenderar att beställa ytterligare kit för dina familjemedlemmar för att öka chansen att få fantastiska upptäckter och din familjehistoria.

4. Fyll I detaljerna om beställningsadressen som du vill att kittet ska skickas till (om du önskar så kan kittet sickas direkt till den person som ska ha sitt DNA testat).

5. Fyll i din betalningsinformation och uppge ditt telefonnummer.

6. Om adressen för betalning inte är densamma som för beställningen som du tidigare fyllde i, vänligen bocka för rutan ”Betalningsadressen är densamma som beställningsadressen”.

7. Klicka på “Skicka” för att bekräfta ditt köp.

Det är allt! Du kommer att få en bekräftelse via mejl. För mer information om hur du kan följa din order, vänligen läs följande: Hur kan jag följa mitt DNA-kit?